تغییر الگوی تغذیه ای سلامت جامعه را به مخاطره انداخته است

به گزارش مجله سرگرمی، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: بیشترین علت مرگ ومیر فشارخون و بیماری های قلبی و عروقی است.

تغییر الگوی تغذیه ای سلامت جامعه را به مخاطره انداخته است

به گزارش خبرنگاران ، دکتر رضا سپهوند در مراسم تجلیل از واحدهای فراوریی استان که به مناسبت بزرگداشت روز جهانی غذا برگزار گردید، با بیان اینکه فراورینمایندگان تهیه غذا و فراورده های غذایی خط مقدم تهیه غذا و در دسترس قرار دادن غذای سالم برای تغذیه جامعه است، اضافه نمود: نظارت مسئولین فنی بر سلامت و کیفیت خط فراوری مهم است. وی ادامه داد: در این مقطع از زمان بیماری های غیر واگیر گریبان گیر مردم شده و بیش از هر عاملی بیماری های غیر واگیر سبب مرگ ومیر شده است. معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: در رأس همه این بیماری ها قلبی و عروقی (نارسایی های قلبی و فشارخون) هستند. سپهوند اعلام کرد: بیشترین علت مرگ ومیر بیماری های قلبی و عروقی و فشارخون است. معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان اعلام کرد: دومین عاملی که امروز در جامعه ما سبب مرگ ومیر می گردد سرطان هاست و مابقی بیماری ها در رتبه های بعدی قرار می گیرند. وی گفت: برخی اوقات سرطان و یا تصادفات برای قرار دریافت در رتبه دوم رقابت می نمایند. سپهوند کم تحرکی را یکی از علت های بیماری های غیر واگیر بیان کرد و با بیان اینکه متأسفانه به شدت به سمت کم تحرکی پیش رفتیم و خیلی برای سلامتی وقت نمی گذاریم، اعلام کرد: رفتن به سمت زندگی های صنعتی، ماشینی و استفاده از غذاهای فست فودی عامل مهم چاقی و کم تحرکی است. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه چاقی یکی از معضلات جامعه ماست، اضافه نمود: به طور متوسط جامعه ما به سمت چاقی پیش رفته است، چاقی و اضافه وزن یکی از عوامل بیماری های دیابت، بیماری های قلبی عروقی و حتی سرطان هاست. وی افزود: تغییر الگوی تغذیه ای و استفاده بیش ازحد از فست فودها سلامت جامعه را به مخاطره انداخته است. سپهوند اظهار کرد: سلامت فراورده های فراوریی که وارد بازار می گردد مستقیم با سلامت مردم و جامعه در ارتباط است و باید فراورینمایندگان علیرغم همه مشکلاتی که در بخش فراوری حاکم است نباید هیچ وقت از سلامت مردم در فراوریات چشم پوشی نمایند. وی توضیح داد: سلامت جامعه مهم ترین پارامتر است و همه ما در مقابل سلامت جامعه مسئولیم. سپهوند با بیان اینکه فراورده های فراوریی استان ها توسط هر استانی آنالیز می گردد، ما نیز فراورده های استان های دیگر را رصد و نظارت می کنیم، گفت: در این نظارت ها یک سری پارامترها سنجش می گردد و چنانچه قصوری باشد شکایت بین دانشگاهی به معاونت غذا و داروی مربوطه ارسال می گردد. این معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان اعلام کرد: درجه بندی واحدهای فراوریی در استان را حساب شده پیگیری کردیم و هرسال نتایج را کنار هم گذاشتیم و سنجش کردیم. وی اضافه نمود: به دنبال این هستیم تا گریدهای واحدها را معین و به سمت افزایش گریدهای A پیش رویم.

euroro.ir: اروپا: سفر به مهد فناوری و میراث دار تمدن باستانی روم و یونان

dorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری

dubairo.ir: دبی: زیباترین شهر حاشیه خلیج فارس و امارات

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 5056

به "تغییر الگوی تغذیه ای سلامت جامعه را به مخاطره انداخته است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تغییر الگوی تغذیه ای سلامت جامعه را به مخاطره انداخته است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید